Blog

2013-02-18

Olejek z drzewa sandałowego w pielęgnacji

Olejek z drzewa sandałowego w pielęgnacji
Olejek z drzewa sandałowego jest popularnym surowcem wykorzystywanym w produkcji perfum dla kobiet i mężczyzn. Jego charakterystyczny, zmysłowy aromat czyni z drzewa sandałowego lubiany komponent perfum i kosmetyków. Jednak oprócz właściwości zapachowych, olejek sandałowy posiada równie ciekawe działanie pielęgnacyjne!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel