Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Blog

Amla - agrest indyjski - cudowny owoc

Olej Amla 

Amla, czyli roślina o łacińskiej nazwie Emblica Officinalis zwana również indyjskim agrestem jest jedną z najpopularniejszych roślin stosowanych w kosmetyce. Jej niezwykłe właściwości odmładzające, odżywcze i rewitalizujące zostały docenione przez indyjską sztukę-medycynę – Ajurwedę.

Czytaj więcej
pixel