Olej z pestek jeżyn Mohani 30 ml

  • Olej z pestek jeżyn Mohani 30 ml
Producent: Mohani
Kod produktu: MOH-037
cena:
regularna
31,00 zł
24,80 zł
/ szt.
Oszczędzasz 20% (6,20 zł).

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

KUP LUB ODBIERZ W NASZYM SKLEPIE

Możesz sprawdzić czy towar dostępny jest w sklepie od ręki lub zamówić go przez Internet i odebrać w sklepie.
Sprawdź dostępność
Tekst wyświetlany na karcie

Naturalny olejek z pestek jeżyn jest antyoksydacyjnym eliksirem dla skóry w każdym wieku. Chroni przed przedwczesnym starzeniem cery, zapobiega przebarwieniom i zmniejsza widoczność istniejących uszkodzeń skóry. Jest bogatym źródłem witamin C, E oraz beta-karotenu.


Olej z pestek jeżyn polecany jest dla skóry tłustej i trądzikowej ze względu na zdolność do regulowania produkcji sebum. Olejek normuje pracę gruczołów łojowych i przyspiesza gojenie zmian trądzikowych, poprawiając wygląd skóry. Delikatnie ściąga pory.


Olejek jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla skóry naczynkowej. Wzmacnia naczynia krwionośne i poprawia krążenie krwi. Działa przy tym przeciwzapalnie i ochronnie. Zabezpiecza skórę przed utratą nawilżenia i poprawia jej elastyczność.


Na jakie problemy pielęgnacyjne będzie pomocy olej z pestek jeżyn?

  • kruche naczynka
  • szara skóra wokół oczu
  • cera dojrzała i sucha
  • nadmierne przetłuszczanie

Kraj pochodzenia: Polska
Opakowanie: butelka z ciemnego szkła wyposażona w pipetę
Objętość netto: 30 ml

SPOSÓB UŻYCIA:

Olej z pestek jeżyn może być stosowany w stężeniu do 100% bezpośrednio na skórę. Może być również stosowany w rozcieńczeniu z innym olejkiem (np. ze słodkich migdałów lub pestek winogron). Aby uzyskać lekkie nawilżające serum, połącz olejek z żelem hialuronowym.

INGREDIENTS:

Rubus Fruticosus Seed Oil (100% olej tłoczony na zimno z pestek jeżyn, nierafinowany).

Produkt naturalny, bez konserwantów. Nie zawiera parafiny ani sztucznych dodatków. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim dostępem światła.

Parametry techniczne:
Objętość netto:
30 ml
Typ skóry, problematyka:
skóra / cera naczynkowa
,
skóra / cera wrażliwa
,
skóra / cera dojrzała
,
skóra / cera tłusta
,
trądzik
Rodzaj promocji:
-20% na produkty do twarzy Mohani
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Opinie naszych klientów
5/5
Natalia, Brzeg
pomimo ze olej to szybko sie wchlania nie pozostawia zadnych smug, skora wyglada na wypoczętą, bardzo polecam!
5/5
Katarzyna, Łaskarzew
W sam raz dla mojej naczynkowej cery. :)
5/5
Iwona, Warszawa
Używam do na przemian z olejkiem z malin . Dobrze się sprawza.
5/5

Poradnik

2013-05-30

Olej rafinowany czy nierafinowany – który wybrać?

Olej rafinowany czy nierafinowany – który wybrać?
Podczas przeglądania oferty olejków roślinnych może zakręcić się w głowie – naturalne, organiczne, rafinowane, nierafinowane, kosmetyczne, spożywcze… Podstawową różnicą, która ma faktyczny wpływ na cechy olejku, będzie metoda, jaką został pozyskany. Dzielimy oleje na nierafinowane i rafinowane. Czym się różnią i który warto wybrać podczas zakupów?
2017-10-01

Olej z pestek jeżyn

Olej z pestek jeżyn
Cera tłusta i trądzikowa nie lubi się z olejami? To często powtarzany mit. Taka skóra również potrzebuje odżywienia i nawilżenia. Choć oleje do pielęgnacji cery skłonnej do wyprysków należy dobierać ostrożnie, to olej z pestek jeżyn powinien wylądować na czele listy ulubieńców.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel