Sól sodowa kwasu piroglutaminowego

Substancja nawilżająca, występuje naturalnie w ludzkiej skórze. Odpowiedzialna za właściwe nawilżenie i elastyczność warstwy rogowej naskórka. Sodium PCA ma również zastosowanie w kosmetykach do włosów jako substancja antystatyczna - zapobiegająca elektryzowaniu się włosów.

Synonimy: 
Sodium PCA
Nie znaleziono produktów.
Twoje rabaty
Logo programu

Jesteś miłośnikiem zakupów z rabatem?

Dołącz do klubu rabatowego “I love Helfy”!

Rób zakupy, dziel się opiniami,
udzielaj się na forum
i zyskuj zniżki

Jeśli masz konto na Helfy.pl, Twój program rabatowy już działa!

Dowiedz się więcej lub już teraz Załóż konto

Społeczność Helfy

Społeczność Helfy

Blog Helfy.pl Twitter Helfy.pl Pinterest Helfy.pl Instagram Helfy.pl